MARKETING

Prepoznatljivu tržišnu poziciju Novosadski sajam je stekao zahvaljujući konstantnom razvoju i kreiranju sajamskih i kongresnih događaja, koji kompanijama iz zemlje i inostranstva omogućavaju realizaciju uspešnih poslovnih ciljeva.

Svaku priredbu koja se organizuje na Novosadskom sajmu, bilo na tradicionalan način ili onlajn na platformi ExpoOnline.rs, prate i marketinške usluge.

Na sajmovima, kao jedinstvenim privrednim događajima, prava je prilika da se sveobuhvatnom propagandnom kampanjom na atraktivan i upečatljiv način firme predstave domaćim i stranim izlagačima, poslovnoj publici i posetiocima iz zemlje i inostranstva. Za onlajn izdanja priredbi, uz poštovanje svih specifičnosti poslovanja, nametnutih pandemijom virusa korona, pripremaju se posebne sponzorske ponude, u kojima je zastupljena široka lepeza usluga i omogućen zapažen, atraktivan i upečatljiv nastup.

Prijave za marketinške usluge mogu se pronaći na stranicama priredbi, na platformi ExpoOnline.rs, kao i na sajtu Novosadskog sajma www.sajam.net, na stranici Prijave.

Pišite nam, pozovite nas!

Raspoloženi smo da odgovorimo na Vaša pitanja i u saradnji sa Vama kreiramo i nove usluge koje će omogućiti lakše i bolje poslovanje, na obostrano zadovoljstvo.

Kontakt

SEKTOR ZA INTEGRISANE MARKETING KOMUNIKACIJE

Odeljenje prodaje marketinških usluga

GORDANA SAVANOVIĆ

šef Odeljenja prodaje marketinških usluga

Tel: 00 381 21 4831-125

E. pošta: gordana.savanovic@sajam.net