Apatinska pivara,
Molson Coors Beverage Company

Apatinska pivara, deo jedne od najvećih globalnih pivarskih kompanija, Molson Coors Beverage Company, jedan je od lidera u proizvodnji piva na domaćem tržištu. Danas Molson Coors Beverage Company u svetu broji oko 17.600 zaposlenih, dok nas je u Srbji oko 700. Pored tržišta Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Ujedinjenog Kraljevstva i dalekog istoka posluje i na tržištima Srbije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Češke, Mađarske, Crne Gore, Rumunije i Slovačke.

Vrednosti koje živimo i negujemo

Naš cilj je da budemo prvi izbor za naše zaposlene, kupce i potrošače, a naše vrednosti koje živimo svakodnevno dokaz su da su nam zaposleni na prvom mestu, da smo odvažni i odlučni, da smo spremni da preuzmemo odgovornost, da uvek tražimo načine da učimo i napredujemo, pomognemo jedni drugima u razvoju. Takođe smo i strastveni ambasadori naših brendova i poslovanja, te verujemo da je važno da prepoznamo i zajedno proslavimo naša dostignuća.

Ljudi na prvom mestu!

U samom srcu našeg poslovanja nalazi se koncept podržavanja različitosti i inkluzije. Pivo nas spaja, a razlike nas čine snažnijim. Uživanje u našim različitostima pomaže nam da istražimo neiskorišćene mogućnosti.

Sa zadovoljstvom ističemo da smo prva kompanija u FMCG industriji koja poseduje Familiy Friendly sertifikat. Naš cilj je da stvorimo okruženje koje svakoga u našem timu iznova motiviše da bude najbolja verzija sebe, pružajući podršku ličnom zdravlju, sreći i životnim uspesima. Nekoliko godina za redom smo proglašavani Najboljim poslodavcem u Srbiji jer nudimo velike razvojne mogućnosti, negujemo timski duh, različitosti, slobodu mišljenja i otvorenu komunikaciju.

PRAKSA

Foto

Jelen

Vrsta piva: Pale Lager

Alkohol: 4.6%

Jelen pivo je sinonim za preko 260 godina dugu tradiciju Apatinske pivare. Oduvek je važilo za stožer bogatog pivskog iskustva u Srbiji, kao i za simbol tradicije i kvaliteta. Jelen poseduje prepoznatljivu aromu praćenu prijatnom gorčinom što mu daje jedinstven, osvežavajući ukus. Njegova pena lagano ispušta prepoznatljivo blagu aromu tri vrste hmelja dok je pun ukus podržan suptilnom notom prijatne gorčine i blagom gaziranošću.

Hrana uz koju se najbolje slaže: Tradicionalna jela od mesa, grilovana ili pečena blago začinjena – zaljućena. Takođe se dobro kombinuje i sa domaćim proizvodima od mesa.

 

Jelen Chill

Vrsta piva: Pale Lager

Alkohol: 4%

Jelen Chill je proizvod koji priprada porodici poznatog Jelen Piva, ali je istovremeno nešto sasvim novo i drugačije. Jelen Chill je pivo glatkog I osvežavajućeg uskusa sa manje gorčine i nižim procentom alkohola – pivo koje u svakom gutljaju nosi doživaljaj lakoće I rasterećenosti. Jelen Chill je pivo lagano i pitko za uživanje svim čulima. Svaki gutljaj na momenat učini život lepšim I lakim, a svaki trenutak opuštanja pretvara u nove supomene. Namenjeno je svima koji se osećaju mladim.

 

Nikšićko Pivo još od davne 1896. daruje zadovoljstvo i beskompromisan kvalitet iskusnim ljubiteljima piva. U savršeno balansiranom ukusu spajaju se bogata tradicija, visok kvalitet pažljivo biranih sastojaka i neukrotiva svežina prirode iz koje Nikšićko potiče. Nikšićko Pivo je vodeće pivo u Crnoj Gori i jedno od omiljenih u Srbiji.

 

Stella Artois je autentično belgijsko lager pivo vrhunskog kvaliteta. Prisutno u 80 zemalja ujedno je i najprodavanije belgijsko pivo na svetu. Stella Artois potiče iz originalne Den Hoorn pivare, osnovane davne 1366. godine u Leuven-u. Godine 1708. pivaru je kupio Sebastian Artois, te otuda i današnji naziv. 1926. godine, kao božićni poklon stanovnicima Leuven-a, proizvedena je određena količina piva sa zvezdom na flaši i nazivu je dodata reč Stella (zvezda). Stella Artois je sofisticirano belgijsko pivo bez kompromisa.

Bavaria je Premium, čist, stasit pilsner prirodnog, blago voćnog ukusa nalik na bananu. Već sedam generacija posvećeno gradi jedan autentičan pivski brend. Strast prema pivarstvu, bogato radno iskustvo i preduzetništvo, prenose se sa kolena na koleno. Od 1719. godine, majstori pivarskog umeća pridržavaju se istog pravila: Kvalitet iznad svega. Na tom temelju gradi se priča o neprekidnom traganju za čistijim, prirodnim sastojcima i istraživanju nove tehnike kuvanja piva. Holandska pivara iz Lishauta, danas je simbol originalnog ukusa koji spaja ljude, a Bavariu čini svetskim brendom.

Video
Contact info
Trg oslobođenja 5, Apatin, Vojvodina 25260, Srbija
LOKACIJA