BeotelNet

BeotelNet, danas jedna od vodećih telekomunikacionih kompanija u Srbiji, počeo je sa radom 26. februara 1996. godine, kao jedan od pionira internet servis provajdinga na teritoriji SR Jugoslavije.

BeotelNet, kao kuća koja je dovela prvi međunarodni internet link kod nas, posluje u duhu dobre brige o korisnicima, sa tendencijom da se internet, digitalna televizija, fiksna telefonija približi svima, a prema njihovim željama i mogućnostima.

Pored toga, BeotelNet je tokom godina izgradio stabilna partnerstva sa svetskim liderima u IT industriji kao što je Microsoft, i svojim korisnicima pruža savremene hosting i data centar servise, maksimalno prilagodljive poslovnim korisnicima.

BeotelNet pruža mogućnost visokokvalitetnog povezivanja na internet, brzinom do 1 Gb/s stalnom vezom, optičkim i bežičnim putem, kao i preko xDSL-a.

U cilju učvršćivanja svoje pozicije na domaćem telekomunikacionom tržištu BeotelNet je svoju poslovnu politiku, u prethodnim godinama, usmerio ka širenju mreže poslovnih odnosa kroz spajanje sa sledećim kompanijama: NSPoint.Net, BISInter.net i Sinfonika, Beonet.

Foto
Contact info
Bulevar vojvode Mišića 37, Beograd, 11000, Srbija

Kontakt osoba za vreme trajanja sajma

Irena Jagić
hr@isp.beotel.net

LOKACIJA