Continental

Kao jedna od vodećih korporacija u domenu automobilske industrije, Continental radi na razvoju proizvoda i rešenja kojima će ispuniti snove o lakoći kretanja građana širom sveta. Od svog osnivanja 1871. godine, kompanija pruža sigurna, efikasna, inteligentna i pristupačna rešenja za vozila, mašine, saobraćaj i transport.
Continental posluje u Srbiji na ukupno četiri lokacije.

Continental posluje u Subotici od 2011. godine. U fabrici u Subotici proizvode se cevi i creva, koja omogućuju protok različitih tipova fluida i tečnosti u automobilima, kao i u komercijalnim i industrijskim vozilima. Trenutno fabrika u Subotici broji preko 1200 zaposlenih i nastavlja sa svojim kontinuiranim rastom.

U martu 2021. godine, Continental je otvorio fabriku u Novom Sadu, a u novembru 2021. postavljen je kamen temeljac za drugu mega fabriku u Kaću, koja će početi sa radom početkom 2023. U fabrici u Novom Sadu se proizvode instrument table za vozila, kao i sistemi za prikazivanje informacija i multimedijalnog sadržaja na ekranima. Continental je jedan od globalnih tržišnih lidera u ovom sektoru. U fabrici trenutno radi preko 280 zaposlenih i taj broj će nastaviti značajno da raste u narednim godinama.

Pored fabrike u Subotici i u Novom Sadu, Continental posluje na još dve lokacije – Istraživačko razvojni centar u Novom Sadu i fabrika u Velikim Crljenima.

Klikom na naredni link, pročitajte iskustva naših zaposlenih i iz prve ruke saznajte kako izgleda rad u Continental-u u Srbiji: https://poslovi.infostud.com/poslodavac/continental/20291#vesti-i-blog

 

PRAKSA.pdf

 

OBLIKUJ BUDUĆNOST AUTOMOBILSKE INDUSTRIJE SA NAMA I PRIJAVI SE ZA NAŠE PROGRAME PRAKSI


 

PROGRAM PRAKSE U SUBOTICI – PRODRIVE®

O PROGRAMU PRAKSE

PRODRIVE® je program prakse u Continental-u u Subotici, koji je namenjen studentima završnih godina osnovnih i postdiplomskih studija, kao i onima koji su nedavno završili fakultet.

Program prakse traje između 6 i 9 MESECI i podrazumeva puno radno vreme u kompaniji. Program je podeljen u FAZE u trajanju od nekoliko meseci, a na kraju svake postoji EVALUACIJA u cilju provere napretka i mogućnosti nastavka saradnje.

Program prakse se sprovodi u jednom od ponuđenih SEKTORA. Rad u svakom sektoru donosi posebne izazove i nova znanja, a kandidati sami vrše izbor sektora u kojem će provesti praksu, u skladu sa opisom aktivnosti i zadataka i u skladu sa sopstvenim interesovanjima i obrazovanjem.

ULOGA MENTORA ogleda se u tome da kontinuirano prati i ocenjuje razvoj praktikanata, dok podršku u svakodnevnom radu pruža CONTI BUDDY. Conti Buddy omogućava brže i bezbolnije prilagođavanje u novom radnom okruženju.

Tokom programa postoji i INDIVIDUALNI PROJEKAT, dodeljen od strane mentora. Tokom ovog projekta, očekuje se da praktikanti primene prethodno stečene veštine i iskustva. Rad na projektu je ključan za finalnu ocenu rada u okviru programa.

NAKON ZAVRŠENOG PROGRAMA PRAKSE POSTOJI MOGUĆNOST PRVOG ZAPOSLENJA U OKVIRU USPEŠNOG CONTINENTAL-OVOG TIMA U SUBOTICI.

KOJE USLOVE TREBA DA ISPUNIŠ KAKO BI SE PRIJAVIO/LA NA PRAKSU

 • Da si student/kinja završne godine fakulteta osnovnih ili postdiplomskih studija
 • Da si student/kinja koji/a je nedavno diplomirao/la
 • Da poseduješ srednji nivo poznavanja engleskog jezika (B2 nivo)
 • Da poznaješ rad u MS Office paketu
 • Iskustvo nema presudni uticaj, ipak korisno je da imaš barem kratko iskustvo u poslovnom okruženju.

PROVERI ZAŠTO SA PROGRAMOM PRAKSE PRODRIVE® POČINJU NEOGRANIČENE PRILIKE ZA USPEH U TVOJOJ KARIJERI

U okviru osam generacija programa stručne prakse ProDrive®, priliku za zaposlenje ostvarilo je preko 80 polaznika, koji i dalje čine deo Continental-ovog tima.

Ovo su neke od prilika koje im je ovaj program pružio: sticanje prvog profesionalnog praktičnog iskustva, rad sa vodećim stručnjacima u oblasti automobilske industrije u Srbiji, razvoj veština i znanja, sklapanje mnogih prijateljstava, ostvarivanje važnih kontakata u poslovnom okruženju, završetak diplomskog/master rada, vođenje i realizacija individualnog projekta.

Šta tebi konkretno donosi PRODRIVE® program prakse?

 • Rad sa mentorom i Buddy-jem koji će te uvesti u posao i predstaviti ti radno okruženje
 • Plaćena praksa koja podrazumeva puno radno vreme
 • Mogućnost zaposlenja nakon završetka prakse
 • Trening plan sa jasnim koracima tvog obučavanja, kao i treninzi za razvoj veština
 • Fleksibilnost po pitanju odlaska na fakultet /polaganja ispita
 • Timske aktivnosti, korporativne proslave, sportske aktivnosti
 • Dinamično radno okruženje i otvorena komunikacija na svim nivoima

VIŠE INFORMACIJA O NOVOJ GENERACIJI PROGRAMA PRAKSE PRODRIVE® I PRIJAVI OČEKUJ USKORO.

U svakom trenutnku možeš nam pisati putem elektronske pošte prodriver@continental.com i pitati nas sve što te zanima u vezi prakse.

Praksa u Subotici PDF


 

PROGRAM PRAKSE U NOVOM SADU – PLANT

POSTANI I TI DEO NAŠEG TIMA

ContiMotion

ContiMotion predstavlja posebno dizajniranu priliku za stručno osposobljavanje u okviru kojeg će studenti završnih godina ili studenti master studija dobiti mogućnost da steknu znanja u praksi uz mentorstvo.

U pitanju je program sa punim radnim vremenom, nadoknadom i u trajanju od 6-12 meseci, sa verovatnoćom stalnog zaposlenja po završetku prakse.

Prilikom apliciranja studenti će imati mogućnost odabira oblasti u kojoj žele da se usavršavaju.

Za više informacija pratite nas na društvenim mrežama i putem sajta posloviinfostud.com u toku novembra i decembra 2022. godine.

OBILAZAK FABRIKE

U cilju upoznavanja sa industrijom 4.0 i proizvodnjom napredne elektronike plan nam je da organizujemo obilazak fabrike gde bi studenti imali priliku da prošetaju između proizvodnih linija i uz prisustvo naših inženjera dobiju odgovore na sva pitanja.

Sve informacije o mogućem obilasku fabrike ćete videti putem naših društvenih mreža.

VIŠE INFORMACIJA O NOVOJ GENERACIJI PROGRAMA PRAKSE CONTIMOTION I PRIJAVI

Naš oglas za ContiMotion, program prakse možete naći na stranici Infostud.
Ukoliko si zainteresovan za praksu u oblastima koje u ovom trenutku nisu oglašene, vašu biografiju u svakom trenutnku možeš nam poslati putem elektronske pošte ljudskiresursi.ns@continental.com i pitati nas sve što te zanima u vezi prakse.

 

ContiMotion – Trainee Program add

 

 

 

POSLOVNE PRILIKE U CONTINENTAL-U PDF

 

Trenutno otvorene pozicije i informacije o prijavi, za sve lokacije Continental-a u Srbiji, možeš pronaći putem sledećeg link-a: https://poslovi.infostud.com/poslodavac/continental/20291#oglasi

Prijavi se!

Ukoliko nisi pronašao/pronašla poziciju koja ti odgovara, a želiš da nam proslediš svoju biografiju, to možeš uraditi slanjem svoje biografije na sledeće mail adrese:

Continental u Subotici 

ljudski.resursi@continental.com

Continental u Novom Sadu (R&D centar) 

career-novisad@continental-corporation.com 

Continental u Novom Sadu (Plant)

ljudskiresursi.ns@continental.com 

 

Foto

 

NAŠI PROIZVODI

Širenjem digitalizacije, displeji postaju ključna razlika modernog enterijera vozila i najvažniji su posrednik u interakciji vozača i vozila. Promenjeni zahtevi korisnika i nove tehnologije omogućavaju nove dizajne enterijera vozila.

 

Instrument tabla osigurava da je vozač potpuno i pouzdano informisan u svakom trenutku.
Continental pruža dugoročno iskustvo i dokazano visok kvalitet instrument tabli.

Instrument-tabla

 

Potpuno digitalizovane instrument table su najpogodniji za rukovanje složenim, raznolikim i stalno promenljivim informacijama, prilagodljivi Human Machine Interface omogućava nova korisnička iskustva i maksimalnu personalizaciju.

 

Kamera MFC500 odlikuje se odličnim noćnim vidom, visokom rezolucijom slike do osam megapiksela i širokim vidnim poljem do 125 stepeni, što omogućava da se objekti u suprotnom saobraćaju (vozila, bicikli, pešaci itd.) detektuju još ranije.

Uključuje najsavremenije tehnologije kao što su mašinsko učenje i neuronske mreže kako bi se došlo do stvarnog razumevanja scene i povezan je sa svetom pomoću eHorizonta, baze podataka puteva i ažuriranja preko interneta.

 

Radar SRR600 je 76-81GHz SRR generacija koja pruža visoke performanse za podršku aplikacija koje gledaju otpozadi i spreda vozila (uključujući NCAP podršku). Zahvaljujući malim dimenzijama, ovaj paket može se lako integrisati iza svih vrsta farbanih branika.
Podržava različite arhitekture vozila sa svojom dostupnošću kao pametni i satelitski radar.

 

SCR linija – proizvod koji služi za dovod fluida Ad Blue do katalizatora u vozilu.

 

TOC linija – proizvod koji služi za dovod i odvod ulja iz kućišta menjača vozila.

TOC-linija

 

Video
Contact info
Narodnih heroja 3, Novi Sad, 21101, Srbija

Adrese:

Continental Subotica | Batinska br. 94 Subotica, Srbija

Continental Novi Sad (R&D Centar) |Narodnih heroja 3, Novi Sad, Srbija

Continental Novi Sad Plant | Kaćki put 9/a, Novi Sad, Srbija

 

Web adresa

https://www.continental.com/en/career/

https://www.facebook.com/ContinentalSerbia/

https://www.linkedin.com/company/continental/

 

Kontakt

Continental u Subotici

ljudski.resursi@continental.com 

Continental u Novom Sadu (R&D centar)

career-novisad@continental-corporation.com

Continental u Novom Sadu

ljudskiresursi.ns@continental.com

 

LOKACIJA