Elmed

Elmed kompanija osnovana 1990. godine, sa sedištem u Temerinu i od tada klijentima nudimo podršku u odabiru najpouzdanijih rešenja za kodiranje, etiketiranje i kontrolu proizvoda.

Naš tim od preko 150 obučenih stručnjaka u prodaji, servisu, razvoju, primenjenim rešenjima i administraciji neprestano radi na usavršavanju veština, sa ciljem da što kvalitetnije i efikasnije odgovori na potrebe klijenata.

Prateći tržišne trendove,Elmed je pokrenuo i proizvodnju samolepljivih etiketa kao i premium program etiketa.

Imamo predstavništva u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni I Hercegovini, Makedoniji,teritoriji Kosova i Albaniji

Industrijsko-obeležavanje

ELMED je ekskluzivni zastupnik vodećih svetskih brendova u oblasti industrijskog kodiranja i markiranja. Svojim dugogodišnjim iskustvom i stečenim znanjima nudimo širok spektar rešenja u skladu sa zahtevima klijenata. Nudimo  rešenja za digitalno štampanje koja su projektovana kako bi se smanjila intervencija operatera i maksimalno povećala propusnost. Mogućnost štampanja varijabilnih podataka visoke rezolucije kao što su bar kodovi, serijalizacija, 2D kodovi, QR kodovi, adresiranje, personalizacija, grafika I još mnogo toga pri velikim brzinama sa neuporedivim kvalitetom.

 

Proizvodnja opreme

Da bi bili u mogućnosti da klijentima ponudimo rešenje koje će biti prilagođeno postojećem stanju u proizvodnji kao i rešenje koje će maksimalno iskoristiti kapacitet mašine i opreme ELMED poseduje svoj razvojni tim koji čine mašinski i elektro inženjeri. Fokusirani smo na obezbeđivanju robusnih sistema, koji su dizajnirani za dugotrajnu upotrebu u okviru proizvodnog okruženja. Naš cilj je da projektujemo i proizvedemo robusna rešenja koja su dobro projektovana, laka za integraciju i laka za razumevanje krajnjem korisniku.

 

Proizvodnja-samolepljivih-etiketa

Kako bismo zaokružili ponudu u oblasti industrijskog obeležavanja, pokrenuli smo sopstvenu proizvodnju samolepljivih etiketa.

Blanko etikete obuhvataju logističke, deklaracije I etikete za vage. Sve kategorije imaju primenu u proizvodnim i neproizvodnim delatnostima u zavisnosti od potreba korisnika.

Kolor asortiman se sastoji od flexo I digitalne štampe i premium programa etiketa. Najčešće se štampaju etikete za proizvode koji su u masovnoj upotrebi (etikete za prehrambene proizvode, etikete u hemijskoj industriji, etikete i deklaracije u farmaceutskoj industriji itd)

 

Uvidevši potrebu korisnika za kompletnim rešenjem u smislu obeležavanja i sledljivosti proizvoda ELMED je 2008. godine otpočeo sa razvojem sopstvenih softverskih aplikacija za tu namenu.

Kao rezultat dugogodišnjeg rada i prilagođavanja potrebama tržista u ovom trenutku postoje značajne referentne liste za sledeća softverska rešenja, a najviše se ističu Rešenja za logistiku i magacinsko poslovanje i Rešenja za farmaceutsku industriju.

 

Foto

Industrijsko obeležavanje

Ax serija- pruža brzinu, tačnost I sposobnost za rad u teškim I raznvrsnim sredinama postavljaju Ax seriju na lidersku poziciju. Nova generacija kontinuirane ink jet tehnologije koja daje odlične rezultate u pogledu potrošnje mastila, preciznosti kapljica I njihov plasman u uobičajenim brzinama štampe. Omogućuje brze ispise visokog kontrasta I trajen poruke ispisane u nekoliko redova na najbržim mogućim brzinama.

 

Fiber laser-sistemi su dizajnirani za direktno I unificirano obeležavanje na metalu, plastici I drugim materijalima u avio, auto, namenskoj, elektronskoj industriji I industriji za proizvodnju medicinske opreme. Zbog visokog kvaliteta zraka, fibro laseri su prvi izbor za aplikacije koje zahtevaju visok nivo preciznosti.

 

G20i thermal ink jet-Rešenja za štampu koja su svestrana, laka za integraciju, jednostavna za rukovanje I savršeno se uklapaju u mnoge aplikacije za štampu I podloge. Kvalitetan grafički kod je idealan ne samo za ispis serije I datuma, već I za složene formate koda, proveru težine I print&apply aplikacije u indutriji široke proizvodnje.

 

M serija paketno obeležavanje-isistem za štampanje i automatsko apliciranje etiketa osiguravaju ispunjenje svih industrijskih zahteva u pogledu sledljivosti, obeležavanja i identifikacije proizvoda, transportnih pakovanja i paleta. Ova serija je modularna i može se prilagoditi za vrlo specifične aplikacije. Jednostavno se integrišu na postojeće prizvodne linije, bila to nova instalacija ili zamena postojeće opreme.

M serija paletno obeležavanje

 

UR10e kolaborativni roboti- u ponudi imamo 4 vrste kolaborativnih robota sa različitom nosivošću kada je manipulacija teretom u pitanju. Na ovaj način je omogućen širok spektar primene ovih industrijskih mašina. Sa neverovatnom fleksibilnošću i jednostavnom integracijom u postojeća proizvodna okruženja, kolaborativni roboti su stvoreni da rade više.

 

Proizvodnja samolepljivih etiketa

 

Premium etikete– premium etikete se najviše koriste na flašama za vino i rakiju, kraft pivo, kozmetiku, pa sve do određenih prehrambenih proizvoda za koje je neophodno dodatno isticanje samog izgleda proizvoda. Našim klijentima je dostupna štampa soft touch laminiranih etiketa apliciranom folijom, embosingom i sito štampom na specijalnim materijalima, kao i dorada prethodno odštampanog materijala sa digitalne i flekso štampe.

 

Proizvodnja opreme

 

Contact info
LOKACIJA